شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #781 f.sama.sh گفت درد بی درمان گرفته این دل معشوقه خواه یک دلارام ندارید که دل آرام کند کلیک کنید تا باز شود... در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دل ستانان الغیاث امضا : شَفَــق
f.sama.sh گفت درد بی درمان گرفته این دل معشوقه خواه یک دلارام ندارید که دل آرام کند کلیک کنید تا باز شود... در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دل ستانان الغیاث
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #782 cwledo گفت در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دل ستانان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثنا و حمد بی پایان خدارا که صنعش دروجود آورد مارا امضا : شَفَــق
cwledo گفت در بهای بوسه جانی طلب میکنند این دل ستانان الغیاث کلیک کنید تا باز شود... ثنا و حمد بی پایان خدارا که صنعش دروجود آورد مارا
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #783 cwledo گفت ثنا و حمد بی پایان خدارا که صنعش دروجود آورد مارا کلیک کنید تا باز شود... آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا امضا : شَفَــق
cwledo گفت ثنا و حمد بی پایان خدارا که صنعش دروجود آورد مارا کلیک کنید تا باز شود... آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #784 cwledo گفت آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا کلیک کنید تا باز شود... آن کس که بداند و بداند که بداند اسب خرد از گنبد گردون برهاند امضا : شَفَــق
cwledo گفت آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا کلیک کنید تا باز شود... آن کس که بداند و بداند که بداند اسب خرد از گنبد گردون برهاند
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #785 cwledo گفت آن کس که بداند و بداند که بداند اسب خرد از گنبد گردون برهاند کلیک کنید تا باز شود... داديم ز كف نقد جواني و دريغا چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم امضا : Moon._.star
cwledo گفت آن کس که بداند و بداند که بداند اسب خرد از گنبد گردون برهاند کلیک کنید تا باز شود... داديم ز كف نقد جواني و دريغا چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #786 action.or.love گفت داديم ز كف نقد جواني و دريغا چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم کلیک کنید تا باز شود... من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید امضا : شَفَــق
action.or.love گفت داديم ز كف نقد جواني و دريغا چيزي به جز از حيرت و حسرت نستانديم کلیک کنید تا باز شود... من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #787 cwledo گفت من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد امضا : Moon._.star
cwledo گفت من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #788 action.or.love گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس امضا : شَفَــق
action.or.love گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #789 cwledo گفت درد عشقیکشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی امضا : Moon._.star
cwledo گفت درد عشقیکشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس کلیک کنید تا باز شود... سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #790 action.or.love گفت سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد امضا : شَفَــق
action.or.love گفت سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد