Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #791 cwledo گفت یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد کلیک کنید تا باز شود... در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي امضا : Moon._.star
cwledo گفت یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد کلیک کنید تا باز شود... در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #792 action.or.love گفت در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي کلیک کنید تا باز شود... یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور امضا : شَفَــق
action.or.love گفت در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي کلیک کنید تا باز شود... یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #793 cwledo گفت یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم امضا : Moon._.star
cwledo گفت یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #794 action.or.love گفت روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو امضا : شَفَــق
action.or.love گفت روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #795 cwledo گفت من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو کلیک کنید تا باز شود... وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم امضا : Moon._.star
cwledo گفت من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو کلیک کنید تا باز شود... وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #796 action.or.love گفت وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم کلیک کنید تا باز شود... ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم امضا : شَفَــق
action.or.love گفت وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم کلیک کنید تا باز شود... ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #797 cwledo گفت ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم کلیک کنید تا باز شود... موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ام امضا : Moon._.star
cwledo گفت ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم کلیک کنید تا باز شود... موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ام
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #798 action.or.love گفت موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ام کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت امضا : شَفَــق
action.or.love گفت موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ام کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #799 cwledo گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعده ي وصل اگر دهد طاقت اتظار كو؟ امضا : Moon._.star
cwledo گفت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا باز شود... تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعده ي وصل اگر دهد طاقت اتظار كو؟
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #800 action.or.love گفت تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعده ي وصل اگر دهد طاقت اتظار كو؟ کلیک کنید تا باز شود... واعظان این جلوه در مهراب ومنبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند امضا : شَفَــق
action.or.love گفت تا به فراق خو كنم صبر من و قرار كو؟ وعده ي وصل اگر دهد طاقت اتظار كو؟ کلیک کنید تا باز شود... واعظان این جلوه در مهراب ومنبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند