AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 19/8/18 #1,521 Tannaz گفت در نبود شادي عشق را درياب كه همان عشق منبع شاديست اي يار کلیک کنید تا باز شود... دنیا سهم من از تو چیست پرسه زدن تو لحظه های خواستن ونخواستن امضا : AiLiN_R
Tannaz گفت در نبود شادي عشق را درياب كه همان عشق منبع شاديست اي يار کلیک کنید تا باز شود... دنیا سهم من از تو چیست پرسه زدن تو لحظه های خواستن ونخواستن
Tannaz کاربر برتر سطح 3 ارسالیها 516 پسندها 12,046 امتیازها 35,373 مدالها 2 19/8/18 #1,522 Ailin گفت دنیا سهم من از تو چیست پرسه زدن تو لحظه های خواستن ونخواستن کلیک کنید تا باز شود... نبود عشق يعني تنهايي يعني درد و رنجو رهايي هر ان كس كه قدرت عشق را نيابد بماند تنها در زندگاني امضا : Tannaz
Ailin گفت دنیا سهم من از تو چیست پرسه زدن تو لحظه های خواستن ونخواستن کلیک کنید تا باز شود... نبود عشق يعني تنهايي يعني درد و رنجو رهايي هر ان كس كه قدرت عشق را نيابد بماند تنها در زندگاني
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 19/8/18 #1,523 یلداست ومن تنها درمیان خاطراتت گم شده ام یلداست شب فال شبه هندوانه شب خوشی یلداست ولی من تنها درمیان افکار سیاه خود غوطه ور هستم Tannaz گفت نبود عشق يعني تنهايي يعني درد و رنجو رهايي هر ان كس كه قدرت عشق را نيابد بماند تنها در زندگاني کلیک کنید تا باز شود... امضا : AiLiN_R
یلداست ومن تنها درمیان خاطراتت گم شده ام یلداست شب فال شبه هندوانه شب خوشی یلداست ولی من تنها درمیان افکار سیاه خود غوطه ور هستم Tannaz گفت نبود عشق يعني تنهايي يعني درد و رنجو رهايي هر ان كس كه قدرت عشق را نيابد بماند تنها در زندگاني کلیک کنید تا باز شود...
Tannaz کاربر برتر سطح 3 ارسالیها 516 پسندها 12,046 امتیازها 35,373 مدالها 2 20/8/18 #1,524 Ailin گفت یلداست ومن تنها درمیان خاطراتت گم شده ام یلداست شب فال شبه هندوانه شب خوشی یلداست ولی من تنها درمیان افکار سیاه خود غوطه ور هستم کلیک کنید تا باز شود... مغرور عاشق دل يارت صدايت ميزند تو را به ديار عشق نجوا ميزند غرورت را كنار بگذارو به ديار يار برو كه دل يارت صدايت ميزند امضا : Tannaz
Ailin گفت یلداست ومن تنها درمیان خاطراتت گم شده ام یلداست شب فال شبه هندوانه شب خوشی یلداست ولی من تنها درمیان افکار سیاه خود غوطه ور هستم کلیک کنید تا باز شود... مغرور عاشق دل يارت صدايت ميزند تو را به ديار عشق نجوا ميزند غرورت را كنار بگذارو به ديار يار برو كه دل يارت صدايت ميزند
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 20/8/18 #1,525 Tannaz گفت مغرور عاشق دل يارت صدايت ميزند تو را به ديار عشق نجوا ميزند غرورت را كنار بگذارو به ديار يار برو كه دل يارت صدايت ميزند کلیک کنید تا باز شود... دریا دلم تنگ است هماننده بزرگی ووسعتت دریا مرا صدا بزن تا گم شوم در لابه لای موج های خروشانت امضا : AiLiN_R
Tannaz گفت مغرور عاشق دل يارت صدايت ميزند تو را به ديار عشق نجوا ميزند غرورت را كنار بگذارو به ديار يار برو كه دل يارت صدايت ميزند کلیک کنید تا باز شود... دریا دلم تنگ است هماننده بزرگی ووسعتت دریا مرا صدا بزن تا گم شوم در لابه لای موج های خروشانت
Tannaz کاربر برتر سطح 3 ارسالیها 516 پسندها 12,046 امتیازها 35,373 مدالها 2 20/8/18 #1,526 Ailin گفت دریا دلم تنگ است هماننده بزرگی ووسعتت دریا مرا صدا بزن تا گم شوم در لابه لای موج های خروشانت کلیک کنید تا باز شود... تو را دوست دارم با تمام وجودم با تمام بدي ها و خوبي هايت هر انچه هستي و خواهي بود بدان دوستت دارم با تمام وجودم امضا : Tannaz
Ailin گفت دریا دلم تنگ است هماننده بزرگی ووسعتت دریا مرا صدا بزن تا گم شوم در لابه لای موج های خروشانت کلیک کنید تا باز شود... تو را دوست دارم با تمام وجودم با تمام بدي ها و خوبي هايت هر انچه هستي و خواهي بود بدان دوستت دارم با تمام وجودم
AiLiN_R کاربر حرفهای سطح 7 ارسالیها 2,702 پسندها 20,798 امتیازها 74,773 مدالها 7 20/8/18 #1,527 Tannaz گفت تو را دوست دارم با تمام وجودم با تمام بدي ها و خوبي هايت هر انچه هستي و خواهي بود بدان دوستت دارم با تمام وجودم کلیک کنید تا باز شود... مریم مقدسم اما او مرا زنی از تبار بدی ها میخواند امضا : AiLiN_R
Tannaz گفت تو را دوست دارم با تمام وجودم با تمام بدي ها و خوبي هايت هر انچه هستي و خواهي بود بدان دوستت دارم با تمام وجودم کلیک کنید تا باز شود... مریم مقدسم اما او مرا زنی از تبار بدی ها میخواند
Tannaz کاربر برتر سطح 3 ارسالیها 516 پسندها 12,046 امتیازها 35,373 مدالها 2 20/8/18 #1,528 Ailin گفت مریم مقدسم اما او مرا زنی از تبار بدی ها میخواند کلیک کنید تا باز شود... ديار عشق نجوا ميكند از هر ان سوي اين خاك صدايت ميكند دل يارت هواي عشق كرده است پس بدان يارت صدايت ميكند امضا : Tannaz
Ailin گفت مریم مقدسم اما او مرا زنی از تبار بدی ها میخواند کلیک کنید تا باز شود... ديار عشق نجوا ميكند از هر ان سوي اين خاك صدايت ميكند دل يارت هواي عشق كرده است پس بدان يارت صدايت ميكند
sanam_gh_ مدیر بازنشسته سطح 17 ارسالیها 1,886 پسندها 8,654 امتیازها 33,973 مدالها 20 20/8/18 #1,529 درد من ،درمان ندارددگر زخم من مرهم ندارد دگر کاش بدانی که آمدنت هم مرااثرندارد دگر امضا : sanam_gh_
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 20/8/18 نویسنده موضوع #1,530 راه من تا راه تو فصلی جداست این حقیقت تلخیِ بی انتهاست امضا : زینب میشی