زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 28/5/18 نویسنده موضوع #1,361 میکنم یاد رخت هر دم اینجا جانم ای دریغا که ز تو نیست به دور افکارم امضا : زینب میشی
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 28/5/18 #1,362 میزنم باده و مینوشم و جان میگیرم با این همه هربار به جان میمیرم امضا : atash.r
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 28/5/18 نویسنده موضوع #1,363 Mohammad.r گفت در اوج غم هایم توبودی کردی اخر مصراع هایم نامت را دراوج غم هایم توبودی و رفتی و برنگشی باران دراوج غم هایم توبودی تنهایم که کردی رهایم باران دراوج غم هایم توبودی مرحمم و کجایی تا بیاییم باران کلیک کنید تا باز شود... نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند امضا : زینب میشی
Mohammad.r گفت در اوج غم هایم توبودی کردی اخر مصراع هایم نامت را دراوج غم هایم توبودی و رفتی و برنگشی باران دراوج غم هایم توبودی تنهایم که کردی رهایم باران دراوج غم هایم توبودی مرحمم و کجایی تا بیاییم باران کلیک کنید تا باز شود... نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند
Mohammad.r رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 51 پسندها 1,046 امتیازها 11,273 مدالها 1 28/5/18 #1,364 زینب میشی گفت نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند کلیک کنید تا باز شود... من نمیگویم زیان کن یا به فکر سود باش ای ز فرصت بیخبر در هر چه باشی زود باش نقد حیرتخانه هستی صدایی بیش نیست ای عدم نامی به دست آوردهای موجود باش
زینب میشی گفت نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند کلیک کنید تا باز شود... من نمیگویم زیان کن یا به فکر سود باش ای ز فرصت بیخبر در هر چه باشی زود باش نقد حیرتخانه هستی صدایی بیش نیست ای عدم نامی به دست آوردهای موجود باش
Mohammad.r رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 51 پسندها 1,046 امتیازها 11,273 مدالها 1 28/5/18 #1,365 زینب میشی گفت نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند کلیک کنید تا باز شود... دل به زبان نمی رسد لب به فغان نمی رسد کس به نشان نمی رسد تیر خطاست زندگی یک دو نفس خیال باز ، رشتهٔ شوق کن دراز تا ابد از ازل بتاز ، ملک خداست زندگی
زینب میشی گفت نفسم هست و گهی نیست ولی افکارم همه در حاشیه ی تو به پرواز آیند کلیک کنید تا باز شود... دل به زبان نمی رسد لب به فغان نمی رسد کس به نشان نمی رسد تیر خطاست زندگی یک دو نفس خیال باز ، رشتهٔ شوق کن دراز تا ابد از ازل بتاز ، ملک خداست زندگی
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 28/5/18 نویسنده موضوع #1,366 Mohammad.r گفت دل به زبان نمی رسد لب به فغان نمی رسد کس به نشان نمی رسد تیر خطاست زندگی یک دو نفس خیال باز ، رشتهٔ شوق کن دراز تا ابد از ازل بتاز ، ملک خداست زندگی کلیک کنید تا باز شود... یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد امضا : زینب میشی
Mohammad.r گفت دل به زبان نمی رسد لب به فغان نمی رسد کس به نشان نمی رسد تیر خطاست زندگی یک دو نفس خیال باز ، رشتهٔ شوق کن دراز تا ابد از ازل بتاز ، ملک خداست زندگی کلیک کنید تا باز شود... یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد
Mohammad.r رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 51 پسندها 1,046 امتیازها 11,273 مدالها 1 28/5/18 #1,367 زینب میشی گفت یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد کلیک کنید تا باز شود... دلم غوغاستو وتو نمی دانی دلم اتش سردی است و تو نمی دانی بیاتاگیرم دستانت را که در ره نامیدی یابم امیدی را
زینب میشی گفت یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد کلیک کنید تا باز شود... دلم غوغاستو وتو نمی دانی دلم اتش سردی است و تو نمی دانی بیاتاگیرم دستانت را که در ره نامیدی یابم امیدی را
sanam_gh_ مدیر بازنشسته سطح 17 ارسالیها 1,886 پسندها 8,654 امتیازها 33,973 مدالها 20 28/5/18 #1,368 دیووانه شوم گویی درنبودتو ز وهم وخیال دگر،سراب آمده شو! زینب میشی گفت یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد کلیک کنید تا باز شود... امضا : sanam_gh_
دیووانه شوم گویی درنبودتو ز وهم وخیال دگر،سراب آمده شو! زینب میشی گفت یاد او هر بار پنجه بر روحم میکشد سینه ام از داغ رویش آهی میکشد کلیک کنید تا باز شود...
sanam_gh_ مدیر بازنشسته سطح 17 ارسالیها 1,886 پسندها 8,654 امتیازها 33,973 مدالها 20 28/5/18 #1,369 Mohammad.r گفت دلم غوغاستو وتو نمی دانی دلم اتش سردی است و تو نمی دانی بیاتاگیرم دستانت را که در ره نامیدی یابم امیدی را کلیک کنید تا باز شود... آسوده خاطرباش ،زسرای من مگوآشوب خاطرباش درهوای من امضا : sanam_gh_
Mohammad.r گفت دلم غوغاستو وتو نمی دانی دلم اتش سردی است و تو نمی دانی بیاتاگیرم دستانت را که در ره نامیدی یابم امیدی را کلیک کنید تا باز شود... آسوده خاطرباش ،زسرای من مگوآشوب خاطرباش درهوای من
Mohammad.r رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 51 پسندها 1,046 امتیازها 11,273 مدالها 1 28/5/18 #1,370 Noname گفت دیووانه شوم گویی درنبودتو ز وهم وخیال دگر،سراب آمده شو! کلیک کنید تا باز شود... دم دم پاییز همش یادتو میکنم یاد ان روزهای باتو یاد ان بوسه های اشکی یاد دل های پر از عشق یاد هرچیو و هرچیز
Noname گفت دیووانه شوم گویی درنبودتو ز وهم وخیال دگر،سراب آمده شو! کلیک کنید تا باز شود... دم دم پاییز همش یادتو میکنم یاد ان روزهای باتو یاد ان بوسه های اشکی یاد دل های پر از عشق یاد هرچیو و هرچیز