ronahi نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 64 امتیازها 103 4/8/18 #1,481 Michel گفت دل تنگم خواهد که تو را در آغوش سر شب تا به سحرگه گیرم کلیک کنید تا باز شود... مي آيم از شهر خورشيد تا هم آغوش باد شوم و بوسه هايم را نثار كوير كنم
Michel گفت دل تنگم خواهد که تو را در آغوش سر شب تا به سحرگه گیرم کلیک کنید تا باز شود... مي آيم از شهر خورشيد تا هم آغوش باد شوم و بوسه هايم را نثار كوير كنم
kimia_Rh رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 94 پسندها 2,248 امتیازها 13,713 مدالها 8 4/8/18 #1,482 من دل تنگ دل افسرده تو را میخواهم من رنگ نگاهت را در نگاه ابی بال پروانه می جویم امضا : kimia_Rh
Es_shima کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 612 پسندها 7,286 امتیازها 25,273 مدالها 12 4/8/18 #1,483 ronahi گفت مي آيم از شهر خورشيد تا هم آغوش باد شوم و بوسه هايم را نثار كوير كنم کلیک کنید تا باز شود... ا باید بگی:/ ترتیب مهمه! اخرین کلمه از اخرین شعر رو باید شروع کنی kimia_Rh گفت من دل تنگ دل افسرده تو را میخواهم من رنگ نگاهت را در نگاه ابی بال پروانه می جویم کلیک کنید تا باز شود... مستی شدم ولیکن نه از شرابی دیگر! تلاش برای ساختن؛ باز هم خرابی دیگر این قصه خب همین است. نه انتها ندارد امید به اینده؟! باز هم سرابی دیگر امضا : Es_shima
ronahi گفت مي آيم از شهر خورشيد تا هم آغوش باد شوم و بوسه هايم را نثار كوير كنم کلیک کنید تا باز شود... ا باید بگی:/ ترتیب مهمه! اخرین کلمه از اخرین شعر رو باید شروع کنی kimia_Rh گفت من دل تنگ دل افسرده تو را میخواهم من رنگ نگاهت را در نگاه ابی بال پروانه می جویم کلیک کنید تا باز شود... مستی شدم ولیکن نه از شرابی دیگر! تلاش برای ساختن؛ باز هم خرابی دیگر این قصه خب همین است. نه انتها ندارد امید به اینده؟! باز هم سرابی دیگر
kimia_Rh رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 94 پسندها 2,248 امتیازها 13,713 مدالها 8 4/8/18 #1,484 روز گر شب میشود پایان رنگ شعله نیست گر غروبی کرد خورشید انتهای دره نیست.. امضا : kimia_Rh
Es_shima کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 612 پسندها 7,286 امتیازها 25,273 مدالها 12 4/8/18 #1,485 kimia_Rh گفت روز گر شب میشود پایان رنگ شعله نیست گر غروبی کرد خورشید انتهای دره نیست.. کلیک کنید تا باز شود... این شعر چ قدر اشناس!. اشعار اینجا باید از خودتون باشه. تمام شد چه راحت؟ قبولش چه سخت نبوده امید و نشد زندگی به! خیال تو تخت! امضا : Es_shima
kimia_Rh گفت روز گر شب میشود پایان رنگ شعله نیست گر غروبی کرد خورشید انتهای دره نیست.. کلیک کنید تا باز شود... این شعر چ قدر اشناس!. اشعار اینجا باید از خودتون باشه. تمام شد چه راحت؟ قبولش چه سخت نبوده امید و نشد زندگی به! خیال تو تخت!
kimia_Rh رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 94 پسندها 2,248 امتیازها 13,713 مدالها 8 4/8/18 #1,486 Es_shima گفت این شعر چ قدر اشناس!. اشعار اینجا باید از خودتون باشه. تمام شد چه راحت؟ قبولش چه سخت نبوده امید و نشد زندگی به! خیال تو تخت! کلیک کنید تا باز شود... شعرش مال خودمه اما وزنش از روی این شعره دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است ***** تاچشم تو بر چشم من افتاد ان اتش خاموش به یکباره برافتاد امضا : kimia_Rh
Es_shima گفت این شعر چ قدر اشناس!. اشعار اینجا باید از خودتون باشه. تمام شد چه راحت؟ قبولش چه سخت نبوده امید و نشد زندگی به! خیال تو تخت! کلیک کنید تا باز شود... شعرش مال خودمه اما وزنش از روی این شعره دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است ***** تاچشم تو بر چشم من افتاد ان اتش خاموش به یکباره برافتاد
Es_shima کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 612 پسندها 7,286 امتیازها 25,273 مدالها 12 4/8/18 #1,487 دست مرا خواهی و نتوان کرد رهایش او را زمین زدم گفتم منم عصایش.... امضا : Es_shima
kimia_Rh رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 94 پسندها 2,248 امتیازها 13,713 مدالها 8 4/8/18 #1,488 شاه کلید قلب من دریای چشمانت بود اه که تو را ای مهربان عجب چشمانی بود امضا : kimia_Rh
Es_shima کاربر نیمه فعال سطح 12 ارسالیها 612 پسندها 7,286 امتیازها 25,273 مدالها 12 4/8/18 #1,489 دستم دگر در موی تو اما نخواهد رفت... حالا که حس کردم که زندم زندگی در رفت امضا : Es_shima
Tannaz کاربر برتر سطح 3 ارسالیها 516 پسندها 12,046 امتیازها 35,373 مدالها 2 4/8/18 #1,490 Es_shima گفت دستم دگر در موی تو اما نخواهد رفت... حالا که حس کردم که زندم زندگی در رفت کلیک کنید تا باز شود... تو را دوس دارم با تمام بدي هايت و خوبي هايت تو را به خاطر هر انچه هستيو خواهي بود دوس دارم امضا : Tannaz
Es_shima گفت دستم دگر در موی تو اما نخواهد رفت... حالا که حس کردم که زندم زندگی در رفت کلیک کنید تا باز شود... تو را دوس دارم با تمام بدي هايت و خوبي هايت تو را به خاطر هر انچه هستيو خواهي بود دوس دارم