alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 2/11/19 #2,041 زینب میشی گفت می ننوشیدم ولی م**س.ت نگاهش شده ام دل ندادم دست او اما اسیرش شده ام کلیک کنید تا باز شود... ماکوچه ی ایام شماییم ،همان جا آنجا که دل وکوچه اسیرندبه مفاجا در کوچه یتان آه شدم، پنجره بشکست حالا که ورق پرشده ازباد به ناجا
زینب میشی گفت می ننوشیدم ولی م**س.ت نگاهش شده ام دل ندادم دست او اما اسیرش شده ام کلیک کنید تا باز شود... ماکوچه ی ایام شماییم ،همان جا آنجا که دل وکوچه اسیرندبه مفاجا در کوچه یتان آه شدم، پنجره بشکست حالا که ورق پرشده ازباد به ناجا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 2/11/19 #2,042 ای عشق ای عشق چه تو هستی و چه نیستی اشک و درد و آه و افسوس و چرا است خدایا امضا : M.Fakher
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 2/11/19 #2,043 alinasserikhanik گفت ماکوچه ی ایام شماییم ،همان جا آنجا که دل وکوچه اسیرندبه مفاجا در کوچه یتان آه شدم، پنجره بشکست حالا که ورق پرشده ازباد به ناجا کلیک کنید تا باز شود... nora@ گفت ای عشق ای عشق چه تو هستی و چه نیستی اشک و درد و آه و افسوس و چرا است خدایا کلیک کنید تا باز شود... آرامش هر روز شما یید شما آن درد به امروزشمایید شما دردی که آرامش ماسایه ی آن آن سایه بد سوز شمایید شما
alinasserikhanik گفت ماکوچه ی ایام شماییم ،همان جا آنجا که دل وکوچه اسیرندبه مفاجا در کوچه یتان آه شدم، پنجره بشکست حالا که ورق پرشده ازباد به ناجا کلیک کنید تا باز شود... nora@ گفت ای عشق ای عشق چه تو هستی و چه نیستی اشک و درد و آه و افسوس و چرا است خدایا کلیک کنید تا باز شود... آرامش هر روز شما یید شما آن درد به امروزشمایید شما دردی که آرامش ماسایه ی آن آن سایه بد سوز شمایید شما
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 3/11/19 #2,044 یاد بادا روزهای خط خطی های دلم در سر بازار خودخواهی سراپا منزلم گرکه آیی هر خط بشکسته معنا میشود این همه دیوارعشقت تا ثریا می شود
یاد بادا روزهای خط خطی های دلم در سر بازار خودخواهی سراپا منزلم گرکه آیی هر خط بشکسته معنا میشود این همه دیوارعشقت تا ثریا می شود
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 3/11/19 #2,045 درد ما درمان ندارد سیل طوفانی بود هر که را بر جان رسد بی شک هویدا میکند امضا : hadi
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 3/11/19 #2,046 ^^ hadi ^^ گفت درد ما درمان ندارد سیل طوفانی بود هر که را بر جان رسد بی شک هویدا میکند کلیک کنید تا باز شود... دریا شد غمگین به غروب و غم یاران پیچیده به اشکم شده درنم نم باران
^^ hadi ^^ گفت درد ما درمان ندارد سیل طوفانی بود هر که را بر جان رسد بی شک هویدا میکند کلیک کنید تا باز شود... دریا شد غمگین به غروب و غم یاران پیچیده به اشکم شده درنم نم باران
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 3/11/19 نویسنده موضوع #2,047 نیست دردم کم بعد از تو عزیزم این درد را کجا درمان کنم بی تو نازنینم امضا : زینب میشی
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 3/11/19 #2,048 من تورا ندیده از فرط عشق میسوزم چه شود گر که تورا ببیند این چشمانم! امضا : تینا مسافر
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 3/11/19 #2,049 T-M گفت من تورا ندیده از فرط عشق میسوزم چه شود گر که تورا ببیند این چشمانم! کلیک کنید تا باز شود... مرا به سخن مژده ده سخن شیرین که تا شوم چو یکی گوش از سرم تا پا امضا : hadi
T-M گفت من تورا ندیده از فرط عشق میسوزم چه شود گر که تورا ببیند این چشمانم! کلیک کنید تا باز شود... مرا به سخن مژده ده سخن شیرین که تا شوم چو یکی گوش از سرم تا پا
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 3/11/19 #2,050 T-M گفت من تورا ندیده از فرط عشق میسوزم چه شود گر که تورا ببیند این چشمانم! کلیک کنید تا باز شود... من همه عشق توام لحظه بیمارکشان کوه در نورتوام ،درشب دیدار کشان تا بیایی قدمی بر دل من بگذاری شب و بیمار دلم آه ام ،تیمارکشان
T-M گفت من تورا ندیده از فرط عشق میسوزم چه شود گر که تورا ببیند این چشمانم! کلیک کنید تا باز شود... من همه عشق توام لحظه بیمارکشان کوه در نورتوام ،درشب دیدار کشان تا بیایی قدمی بر دل من بگذاری شب و بیمار دلم آه ام ،تیمارکشان